top of page
header-spain_edited_edited.jpg

Internationaal Chauffeur

Een Internationaal Chauffeur van Nickoot zorgt er iedere dag weer voor dat onze goederen op tijd aankomen op de plaats van bestemming. Je bent de hele week van huis en in die week kom je op de mooiste plekken. Van de Eiffeltoren tot Bretagne en de Ardennen, de wegen tussen Nederland en alles ter hoogte van Parijs ken jij straks op je duimpje.

Waar ga je werken?


Nickoot is een familiebedrijf, waar inmiddels de tweede generatie aan het roer staat. Maar de basis van Nickoot ligt al in het begin van de vorige eeuw. Toen al stond kwaliteit en service hoog in het vaandel en dat is nu nog steeds zo. Naar onze klanten toe, maar ook zeker naar al onze collega’s. We creëren een werkomgeving waar vrijheid en initiatief nemen erg belangrijk is. Zo kun je niet alleen je trekker mee naar huis nemen, maar bieden we ook voldoende gelegenheid om een trekker naar eigen smaak in te richten.

Wat ga je doen?


Wij hebben klanten in de hele Benelux en Frankrijk. Niet alleen het lossen gebeurt op vele verschillende locaties, ook het laden doe je bijna nooit op één plek. Daarom kunnen chauffeurs uit heel Nederland bij ons aan de slag. Je start namelijk vanuit een standplaats bij jou in de buurt. Woon je in de buurt van een beveiligd terrein? Of mag je van een kennis de wagen op zijn grond zetten als je vrij bent? Doen! Zo heb je nooit last van een te lange reistijd en kun je bijna direct beginnen als je van huis vertrekt. Vervolgens ga je laden bij een van de adressen in Nederland en zet je koers richting het zuiden. Vaak naar Parijs, maar tegenwoordig ook heel vaak naar West-, Noord- of Oost-Frankrijk en de Benelux. En ben je leeg? Dan kun je meteen weer door naar het volgende laadadres. Dat plannen we zo effectief mogelijk in.

Wat moet je kunnen? En wat hebben wij te bieden?


Als internationaal chauffeur is een CE-rijbewijs uiteraard noodzakelijk. De overige eisen en arbeidsvoorwaarden hebben we voor je opgesomd:

  • Code 95.

  • Je bent graag onderweg. Je slaapt in de trekker en komt op vrijdag pas weer thuis.

  • Je maakt het liefst veel uren. Wij hebben er namelijk een hoop te bieden. Ook overuren zijn bij ons geen enkel probleem. Je bepaalt dus tot op zekere hoogte zelf hoeveel je verdient.  

  • Het salaris begint voor iedereen in schaal E. De exacte invulling bepalen we n.a.v. ervaring en verwachtingen.

  • Je raakt niet snel in de stress.

  • Je krijgt een eigen trekker, die je zelf kunt inrichten en mee naar huis kunt nemen (mits je hem parkeert op beveiligd terrein).

  • Kennis van koeltransport is een pré.
     

Wat is er nog belangrijk om te weten?


Wij vervoeren koel- en vriesgoederen. Voornamelijk vlees, dus je moet niet flauwvallen bij het zien van bloed. Bij bijna alle adressen gebeurt het lossen automatisch of wordt het voor je gedaan, maar natuurlijk draai jij je hand er niet voor om om af en toe een handje te helpen. Onze klanten staan iedere dag met smart op jou te wachten. Waarschijnlijk omdat je een leuk persoon bent, maar ook omdat de goederen simpelweg op tijd bij hun klanten moeten zijn of in de winkels moeten liggen. Bij iedere rit met een volle oplegger heb je dus te maken met tijdsdruk. Als je gewoon normaal werkt, is dat altijd heel goed te doen, maar je moet wel tegen een beetje stress kunnen. 

Ben je enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar nick@nickoot.nl of bob@nickoot.nl.

bottom of page