top of page
header-spain_edited_edited.jpg

Loodsmedewerker

De loods is het kloppende hart van ons familiebedrijf. Als loodsmedewerker ben je werkzaam binnen een hardwerkend en enthousiast team. Binnen ons bedrijf heerst geen 9-5 mentaliteit. En dit moet dan ook maar net bij jou passen!

Hier ga je werken


Nickoot B.V. is een internationaal transportbedrijf met tientallen jaren ervaring met het vervoeren van geconditioneerde koel- en diepvriesproducten naar Frankrijk en Spanje. Ons bedrijf transporteert hoofdzakelijk vlees, maar ook vis, kant- en klaarmaaltijden, zuivel, groenten en fruit. Wij brengen diverse goederen naar verschillende bestemmingen in Frankrijk en Spanje. Zoals Rungis, de groothandelsmarkt van Parijs. Hiervandaan worden veel goederen verder gedistribueerd. Voor uitbreiding van ons team is Nickoot B.V. op zoek naar nieuwe collega’s die fulltime aan de slag willen gaan.

Wat je precies gaat doen


Als loodsmedewerker ben je gemotiveerd, representatief, flexibel en betrouwbaar. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

  • Het laden en lossen van vrachtauto’s;

  • Het sorteren van zendingen;

  • Het op orde brengen en het schoonhouden van de loods.

Wij bieden een fulltime functie aan voor onbepaalde tijd. Het gaat om een fulltime functie, waarbij we eerst een jaarcontract aanbieden, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteer direct!


Ben je een echte aanpakker en stressbestendig? En zie je het zitten om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Kom dan ons team versterken! Stuur je C.V. en motivatiebrief naar info@nickoot.nl. Voor meer informatie over de vacature van loodsmedewerker kun je bellen naar +31 (0)88-0101500. 

bottom of page